About

Litt info:
Nettsiden darak.no har som formål å gi informasjon om følgende:

 Darak design er et enkeltmansforetak registrert i Brønnøysund. Gjennom dette tilbyr jeg tjenester innen arkitektur og søkeprosess for alle som har behov for slike tjenester.  Jeg har mer enn 25 års erfaring i bruk av CAD-programvare og systemet heter DDS-CAD.       Et typisk prosjekt der jeg kan bidra med hjelp er en byggesak (tilbygg/nybygg/bruksendring mm)          som krever at det fremskaffes  tegninger for byggesak og søknadsprosess.  Jeg tar gjerne søknaden også.   Darak design innehar sentalgodkjenning for tiltaksklasse 2  som søker (alle typer tiltak) og Prosjektering av arkitektur.

Darak Eiendom AS  er et eiendomsselskap  som eier eiendom i Grimstad sentrum. Selskapet  har Parkeringsplasser, leiligheter og næringslokaler for utleie.    Ta gjerne kontakt dersom du er på jakt etter  lokaler. Det hender det er utskiftninger .

Darak Photo er en fellesbetegnelse for   mine bilder og jeg bruker dette nettstedet for å vise frem noen av de jeg tar.  Det vil også bli mulighet for å kjøpe bilder  her etterhvert. Bildene er forøvrig underlagt lov om  opphavsrett  og  kan ikke brukes  uten  min tillatelse.