About

Litt info:

 

 

Nettsiden darak.no har som formål å gi informasjon om følgende:

Darak design er et enkeltmansforetak registrert i Brønnøysund. Gjennom dette tilbyr jeg tjenester innen arkitektur og søkeprosess for alle som har behov for slike tjenester. Jeg har mer enn 25 års erfaring i bruk av CAD-programvare og systemet heter DDS-CAD. Et typisk prosjekt der jeg kan bidra med hjelp er en byggesak (tilbygg/nybygg/bruksendring mm) som krever at det fremskaffes tegninger for byggesak og søknadsprosess. Jeg tar gjerne søknaden også. Darak design innehar sentalgodkjenning for tiltaksklasse 2 som søker (alle typer tiltak) og Prosjektering av arkitektur.

Darak Eiendom AS er et eiendomsselskap som eier eiendom i Grimstad sentrum. Selskapet har Parkeringsplasser, leiligheter og næringslokaler for utleie. Ta gjerne kontakt dersom du er på jakt etter lokaler. Det hender det er utskiftninger .

Darak Photo er en fellesbetegnelse for mine bilder og jeg bruker dette nettstedet for å vise frem noen av de jeg tar. Det vil også bli mulighet for å kjøpe bilder her etterhvert. Bildene er forøvrig underlagt lov om opphavsrett og kan ikke brukes uten min tillatelse.

 

Copyright © All Rights Reserved